CUM SA FACETI O COMANDA PE SITE-UL NOSTRU:

Pentru orice intrebari referitor la plasarea comenzii, contactati-ne:

E-mail: vanzari@2sretro.ro

Tel. 0730105901

Cautati produsele direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul site-ului.

Categoria principala SALURI BATICURI ESARFE RUSESTI in care gasiti toate produsele din site.

Categoria principala contine 3 subcategorii, care contin produsele din lana 100% / matase naturala 100% / bumbac 100%:

1. Saluri Baticuri Esarfe De Lana

2. Saluri Baticuri Esarfe De Matase

3. Baticuri De Bumbac

In meniu gasiti filtre dupa 5 caracteristici:

1.   Autor – contine pictorul autor al desenului, dupa care s-a creat imprimeul.

2.   Culoare fundal –  Mentionam ca caracteristica indica culoarea de baza, dar  contine toate nuantele culorii afisate, de exemplu:

ROSU (rosu, visiniu, grena, rosu caramiziu …)

MOV (mov, lila, violet, purpuriu…)

ALBASTRU (albastru, bleumarin, bleu, azuriu, albastru marin, albastru turcoaz…)

3.   Material – indica materialul din care este fabricat produsul

4.   Dimensiuni –dimensiunile produsului indicate nu contin si dimensiunea franjurilor

Mentionam ca nu exista nici o diferenta la dimensiuni fata de cele indicate in descriere. Toate dimensiunile sunt exact ca in descriere!

5.   Franjuri - puteti selecta franjuri de matase /de lana sau fara franjuri. Mentionam ca lungimea franjurilor este de 10 cm cu exceptia produselor cu dimensiuni 148x148cm, care au franjuri lungi de matase de 20 cm la baza crosetati manual.

Alegeti produsele dorite, apasati butonul ADAUGA IN COS pentru a trimite produsul in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea. Dupa ce ati verificat cosul, apasati pe  FINALIZEAZA COMANDA

Etape Plasare Comanda:

Aveti 2 optiuni de plasare comanda, din cont de client sau de oaspete. Daca nu aveti cont de client puteti crea unul. Daca aveti deja un cont de client este necesar sa va logati cu adresa de e-mail si parola. Daca nu ati memorat parola, puteti solicita resetarea parolei prin AM UITAT PAROLA. Trebuie sa urmati 4 pasi:

1.    INFORMATII PERSONALE

Prenume

Nume de familie

Adresa de e-mail

2.    ADRESE

Firma – este camp Optional puteti sa nu completati

Adresa (str. si nr.) - Completati numele strazii, numar, bloc, scara, etaj…

Adresa complementara - este Optional puteti sa nu completati.

Tara – este selectata deja Romania, nu livram in alte tari!

Judet – apasati si alegeti judetul Dvs.

Localitate – completati cu numele localitatii Dvs.

Telefon – completati cu un numar de telefon valid pentru contact

Apasati pe CONTINUA

3.    METODA DE LIVRARE

Selectare curier rapid

In chenar puteti scrie un mesaj pentru noi

Apasati pe CONTINUA

4.    PLATA

 Aveti 3 optiuni de plata: selectati una bifand in cerculet

 Bifati in patratel daca sunteti de acord cu termenii si serviciile publicate pe site.

 Verificati inca o data comanda afisata si la final apasati butonul:

                               COMANDA CU OBLIGATIA DE A PLATI.

 

Odata plasata comanda veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii care contine numarul comenzii precum si detalii privitoare la produsele comandate si valoarea totala cu TVA.

Daca nu primiti e-mailul de confirmare a inregistrarii comenzii in inbox, Va rugam sa verifecati si in SPAM. Pentru viitor ca sa nu se duca in SPAM e-mailurile de la noi despre procesare / expediere comanda, este de dorit sa adaugati in agenda Dvs. de contacte adresa de e-mail vanzari@2sretro.ro

Comanda Dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri. Veti primi un e-mail in care se va comunica procesarea comenzii.

In momentul in care coletul va fi predat curierului, veti primi un email de confirmare a expedierii, urmand sa fiti contactat de curier cu privire la momentul livrarii.

Vanzatorul va emite o factura de cumparare pentru produsele si serviciile care se vor livra. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare. Factura fiscala de cumparare va fi transmisa catre Dumneavoastra odata cu produsele in colet/plic.

 

Mentiuni generale:

1. Toate preturile si costurile din cadrul site-ului sunt in RON si includ TVA (19%).

2. Produsele si preturile afisate in cadrul website-ului sunt disponibile in limita stocului Vanzatorului.

3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare catre Utilizatori preturile si discounturile produselor comercializate. Modificarea nu va afecta comenzile deja confirmate.

4. Discount-urile, reducerile si promotiile nu se suprapun. La produsul comandat se va aplica reducerea cu valoarea cea mai mare. Numai pe baza de cupon reducerile si extrareducerile se aplica peste reducerile afisate pe site, la valoarea totala a cosului de cumparaturi.

5. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. 

6. Produsele selectate si introduse in cosul de cumparaturi, pentru care nu s-a apasat butonul 

COMANDA CU OBLIGATIA DE A PLATI. raman disponibile utilizatorului (in conditiile in care acesta este logat) un interval de timp de la momentul adaugarii in cos. Acest interval te timp se poate modifica in functie de stocul Vanzatorului, fara notificarea Utilizatorului, produsele pot fi disponibile sau nu, in functie de dinamica stocurilor Vanzatorului.

7. Comanda este plasata prin intermediul website-ului numai dupa apsarea butonului COMANDA CU OBLIGATIA DE A PLATI. Comanda va fi confirmata de Vanzator prin trimiterea e-mail-ului de confirmare catre Utilizator.

 

8. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comenzile si/sau de a restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la anumite modalitati de plata a comenzilor in cazul in care constata ca Utilizatorul a furnizat date eronate sau incomplete. In acest caz, Vanzatorul va anula comenzile in urma unei notificari prealabile trimise Utilizatorului prin email, sau va restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi fara o notificare prealabila, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 

Pentru orice intrebari referitor la plasarea comenzii, contactati-ne:

E-mail: vanzari@2sretro.ro

Tel. 0730105901