BINE ATI VENIT! Aici gasiti cea Mai Mare Oferta de Saluri, Baticuri si Esarfe Rusesti fabricate in Pavlovsky Posad! Salurile, Baticurile si Esarfele din magazinul nostru online www.2sretro.ro le importam direct de la producatorul «Pavlovo Posad Shawl Manufactory» din Rusia. Compania noastra 2S Retro Group din Brasov este importator oficial in Romania de peste 3 ani. Noi vindem doar produse originale de prima calitate!  Achzitionând un produs Original Pavlovo Posad, cu desen UNIC pe tesatura naturala, sigur Va veti bucura de accesoriul Dvs. timp de mulți ani!  Dupa cum vedeti produsul are un nume artistic. L-a botezat Pictorul Autor in functie de desen. Fiecare  produs Pavlovo Posad se naste dintr-un desen UNIC plus cea mai buna lana sau matase naturala, plus cele mai bune echipamente care au tesut cu atentie și grija tesatura, plus cele mai bune vopsele, plus procesul tehnologic complex si UNIC cu cele mai importante operatiuni efectuate MANUAL, la care se adaoga 200 de ani de traditie si productie... 

Nu departe de Moscova, capitala Rusiei, este un oras linistit Pavlovsky Posad. Vreme de peste doua secole, dar mai concret din 1795 de la bunic la tata, de la tata la fiu prin mai multe generatii fara sa se piarda, dar dimpotriva prin a se perfectiona tot mai mult, se pastreaza o traditie aparuta la o fabrica simpla, care a inceput sa produca saluri mari, din lana  si matase naturala, cu flori mari, colorate in culori calde. Salurile sunt renumite si astazi in toata lumea pentru procesul tehnologic UNIC si modelul floral dens: pe margini dar si in centru, ornamente foarte bine gandite, simetrice, pastreaza imagini expresive prin nuanta culorilor. Ghirlandele contin flori de toate dimensiunile, frunze si ramuri aproape identice cu exemplarele lor naturale. Varietatea mare de modele, textura materialului destul de fina impun acestor accesorii o calitate de necontestat! Astazi s-a marit sortimentul produselor, fabrica produce si baticuri mai mici si esarfe de diferite dimensiuni dar tot numai din tesaturi naturale - lana, matase naturala, bumbac.   Munca pentru fiecare produs nou incepe cu o schita de autor si o gama de culori.

Desenele  pentru fiecare model in parte sunt analizate si aprobate de Consiliul Artistic, care invita artisti de la intreprinderi de onoare, reprezentanti ai Ministerului Culturii si Artei, al Consiliului de experti din regiunea Moscova pe obiecte de arta si traditie. Odata ce desenul este aprobat, sarcina principala a intregii echipe este de a realiza ideea originala a autorului! Fiecare desen este imprimat in mai multe culori In functie de complexitatea figurii exista modalitati diferite de desen pe material.
Imprimarea este realizata pe mesele imprimate cu carucioare pentru imprimare automate si masini de imprimare multi-color. Cele mai importante operatiuni sunt efectuate manual! Tehnologia de productie imbina respectul pentru traditie si arta cu cele mai recente realizari ale ideilor stiintifice si tehnice. Modelele pentru imprimare sunt preparate, folosind o instalatie unica de gravare directa, care consta in aplicarea monitorizata de catre calculator a picaturilor de ceara topita pe suprafata acoperita cu o grila de emulsie fotografica.   Producatorul a introdus pentru prima data in lume metoda de prelucrare a tesaturilor cu plasma chimica inainte de imprimare in locul utilizarii clorului nociv pentru mediul inconjurator! A inceput sa o aplice cu multi ani inainte de alte companii, care abia acum incep sa realizeze beneficiile acestei metode. 
Procesul tehnologic este complex si UNIC si cele mai importante operatiuni sunt efectuate MANUAL. 
Manipularea, pastrarea si intretinerea corecta a acetor produse duce la mentinerea pentru mult timp a proprietatilor si aspectului unic atragator. Fiind fabricate din textile delicate, urmariti cu atentie si respectati  instructiunile indicate pe eticheta produsului.   Va multumim pentru vizita in magazinul nostru online, pentru interesul Dvs. vizavi de aceste produse deosebite, fabricate dupa o tehnologie unica si cu o istorie de peste doua secole!