CUM PLATESC?

 

1.   Plata online prin card bancar

Online cu cardul prin partenerii nostri de la Euplatesc.ro

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul Dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin  intermediul  sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

·        Numele posesorului de card

·        Codul cardului ( cele 4 grupe a cate 4 cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)

·        Data expirarii cardului

·        Codul CVV (ultimele 3 cifre de pe spatele cardului de pe banda cu semnatura)

Important de stiut! Tranzactiile se vor efectua in lei si nu este perceput nici un comision!

 

          2. Plata prin transfer bancar (Ordin de Plata)

In Urma lansarii comenzii veti primi prin e-mail confirmarea comenzii si toate detaliile necesare efectuarii transferului bancar. Plata o veti efectua in avans, in termen de 3 zile calendaristice de la data inregistrării comenzii, in contul bancar al Vanzatorului deschis la ING Bank. Este important sa indicati pe Ordinul de Plata numarul si data comenzii, pentru a atribui corect plata comenzii Dvs. Livrarea comenzii se va efectua dupa confirmarea incasarii contravalorii comenzii in contul Vanzatorului. Neachitarea comenzii in termenul mentionat duce automat la anularea comenzii.

 

          3. Plata in numerar  

Plata in numerar se face la livrarea coletului prin curierat rapid. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul. Inainte de lansarea comenzii Dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente. Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).