DESPRE NOI:

 

www.2sretro.ro  este magazinul online oficial al companiei 2S RETRO GROUP SRL, importator oficial in piata romaneasca din anul 2016 a celebrelor saluri rusesti marca Pavlovo Posad direct de la producatorul "Pavlovo Posad Shawl Manufactory Co" din Rusia. Am creat acest magazin pentru a aduce cat mai aproape de Dumneavoastra aceste produse originale, de calitate, cu o istorie de peste doua secole, recunoscute pe plan international! 

 

www.2sretro.ro este magazinul online cu CEA MAI MARE OFERTA DE SALURI BATICURI SI ESARFE RUSESTI ORIGINALE PAVLOVO POSAD, din Romania. Oferta conține sute de modele de diferite dimensiuni, din materiale naturale lana sau matase. Salul clasic Pavlovo Posad este o adevarata gradina infloritoare a paradisului, incredibil de frumoasa si colorata!

 

www.2sretro.ro este magazinul online care ofera inspiratia pentru a gasi cele mai potrivite cadouri pentru doamnele si domnisoarele dragi.

Oferind cadouri produse Originale Pavlovo Posad, care se nasc din buchete UNICE, create de pictori rusi renumiti, plus cea mai buna lana sau matase naturala, plus cele mai bune vopsele naturale, plus procesul tehnologic complex si UNIC cu cele mai importante operatiuni efectuate MANUAL, la care se adaoga 200 de ani de traditie si productie, sa fiti siguri, ca doamnele dragi se vor bucura de ele  timp de mai multi ani!

Buchetele luxuriante de flori pline de culoare, frumusete si bucurie impreuna cu textura materialului destul de fina impun acestor accesorii clasice, mereu la moda, o calitate de necontestat!

 

DE CE SA CUMPARATI DE PE www.2sretro.ro ? 

 

100% produse originale

In calitate de importator direct de la producator oferim produse 100% originale la cele mai bune preturi!

 

Stocuri Proprii

Avem stocuri proprii in Brasov. Toate produsele afisate in cadrul website-ului se afla in stocul nostru propriu si sunt disponibile imediat pentru impachetare si livrare.

 

Modalitati de plata multiple

Puteti alege modalitaea de plata care Va avantajeaza. Plata online prin card bancar; plata prin transfer bancar; plata in numerar la livrare (ramburs). Detalii in pagina MODALITATI DE PLATA.

 

Plati online securizate

Platile cu carduri bancare emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" .

 

Livrare rapida

Livram in toate localitatile din Romania in termen de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, 24 ore de la expedierea comenzii prin curier rapid. Detalii in pagina CONDITII DE LIVRARE.

 

Livrare GRATUITA

Livrarea se face gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare sau egala cu 390 lei (TVA inclus).

 

14 zile drept de retur GRATUIT:

Aveti drept de returnare 14 zile de la primire.

Va rugam sa verificati conditiile stabilite in CONDITII DE RETURNARE.

 

Date Firma:

Denumire: 2S RETRO GROUP S.R.L.

Cod Unic de Inregistrare (CUI):  36622713

Cod de Inregistrare Fiscala (CIF): RO36622713

Registrul Comertului Brasov:   J8/2102/2016

Adresa sediu: Str. Jepilor nr.4, bl.A7, sc.A, ap.9, 500252, Brasov, Jud. Brasov, Romania

Tel.:  0730 105901

E-mail: office@2sretro.ro ;  vanzari@2sretro.ro ; 2s.retro.group@gmail.com

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/2SRetroGroup/