Etape plasare comanda:

1. Creare cont completand campurile obligatorii si folosind o adresa de e-mail valida. In cazul in care, in momentul plasarii unei comenzi, aveti deja un cont creat, este necesar sa fiti logat.

2. Alegeti produsul dorit, folosind meniul si filtrele site-ului, si apasati butonul "ADAUGA IN COS" pentru a trimite produsul in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Atentie, intre caracteristicile produsului si cele evidentiate prin poza acestuia pot exista usoare diferente de dimensiune, culoare.
Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea

3. Completati datele de facturare si de livrare.

4. Este necesar sa cititi si sa acceptati si termenii si conditiile site-ului inainte de a lansa comanda.

5. Odata plasata comanda sau, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii care contine numarul comenzii precum si detalii privitoare la produsele comandate , disponibilitatea  acestora si valoarea totala cu TVA.

6. Comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri

7. In functie de disponibilitatea produselor comandate, distingem urmatoarele situatii:

In cazul in care comanda dvs include doar produse cu disponibilitate "In stoc",  comanda inregistrata va fi procesata , in momentul in care coletul va fi expediat prin curier, veti primi un email de confirmare a expedierii, urmand sa fiti contactat de curier cu privire la momentul livrarii.

  •           In cazul in care unul dintre produse este indisponibil iar celelalte disponibile, in functie de optiunea dvs, comanda dvs poate fi anulata sau poate fi procesata pentru produsele disponibile. In momentul in care coletul va fi expediat prin curier, veti primi un email de confirmare a expedierii, urmand sa fiti contactat de curier cu privire la momentul livrarii.
  •           In cazul in care toate produsele din comanda sunt indisponibile, comanda dvs va fi anulata, cu instiintarea dvs., In acest caz, veti avea posibilitatea plasarii unei noi comenzi pentru produse cu caracteristici similare sau pentru orice alt produs, pe care il puteti identifica inclusiv cu ajutorul consultantului 2Sretro.ro.

8. Vanzatorul va emite o factura de cumparare pentru produsele si serviciile care se vor livra. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

9. Factura de cumparare va fi transmisa catre dumneavoastra odata cu produsele in colet/plic.

Mentiuni generale:

1. Toate preturile si costurile din cadrul site-ului sunt exprimate in Lei si includ TVA (19%).

2. Produsele si preturile afisate in cadrul website-ului sunt disponibile in limita stocului Vanzatorului.

3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand si fara nici o notificare catre Utilizatori preturile si discounturile produselor comercializate. Modificarea nu va afecta comenzile confirmate. Preturile si discounturile produselor incluse intr-o comanda confirmata sunt valabile pana la momentul efectuarii platii aferente comenzii, dar fara a se depasi termenele comunicate de Vanzator pentru efectuarea platilor. Aceste perioade se pot modifica in functie de stocul Vanzatorului, fara notificarea Utilizatorului.

4. Discount-urile, reducerile si promotiile nu se suprapun. La produsul comandat se va aplica reducerea cu valoarea cea mai mare.

5. In cazul unui produs afisat cu pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau in informatiile despre produs primite de la furnizori, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in cel mai scurt timp, in cazul in care Cumparatorul notificat nu doreste un alt produs sau produsul comandat la pretul corect.

6. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. 

7. Produsele selectate si introduse in cosul de cumparaturi, pentru care nu s-a apasat butonul "COMANDA" raman disponibile utilizatorului (in conditiile in care acesta este logat) un interval de timp de la momentul adaugarii in cos. Acest interval te timp se poate modifica in functie de stocul Vanzatorului, fara notificarea Utilizatorului si se reduce la 30 minute in timpul campaniilor speciale de vanzari. Ulterior acestui interval, produsele pot fi disponibile sau nu, in functie de dinamica stocurilor Vanzatorului.

8. Plasarea comenzii prin intermediul website-ului nu presupune confirmarea comenzii de catre Vanzator. Comanda va fi confirmata de Vanzator prin trimiterea e-mail-ului de confirmare catre Utilizator.

9. Orice modificari ale detaliilor unei comenzi transmise catre Vanzator inainte de primirea email-ului de confirmare a expedierii coletului, in masura in care vor fi acceptate si confirmate de acesta (exemplu: modificari ale adresei de livrare), vor putea duce la decalarea cu 1 zi lucratoare a termenului de livrare comunicat in sectiunea – livrare.

 10. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comenzile si/sau de a restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la anumite modalitati de plata a comenzilor in cazul in care constata ca Utilizatorul a furnizat date eronate sau incomplete. In acest caz, Vanzatorul va anula comenzile in urma unei notificari prealabile trimise Utilizatorului prin email, sau va restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi fara o notificare prealabila, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.