Esarfa "Posle Dozhdya" 704-12

Batic de matase naturala M89X89

Produs nou

Autor model: Sukharyovskaya Tatyana

Cod model: 704-12

Material: Matase naturala

Dimensiuni: 89 X 89 cm

Franjuri: Fara franjuri 

Tara de origine: Rusia

Marca: Pavlovo Posad

Mai multe detalii

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

275,00 lei cu TVA

Informatii

Salurile din magazinul nostru online 2Sretro.ro le importam direct de la producatorul «Pavlovo Posad Shawl Manufactory» din Rusia. Fiecare sal are o denumire artistica in functie de model/desen, pe care i-a dat-o autorul,  dar in ansamblu se numesc - saluri Pavlovo Posad.

…Nu departe de capitala Rusiei este un oras linistit Pavlovsky Posad. Vreme de peste doua secole, dar mai concret din 1795 de la bunic la tată, de la tată la fiu prin mai multe generatii fara sa se piarda, dar dimpotriva prin a se perfecţiona tot mai mult, se pastreaza o traditie aparuta la o fabrica simpla, care a inceput sa produca saluri mari, din lana  si matase naturala, cu flori mari, colorate in culori calde.

Salurile sunt renumite si astazi in toata lumea pentru procesul tehnologic unic si modelul floral dens: pe margini dar si in centru, ornamente foarte bine gandite, simetrice, pastreaza imagini expresive prin nuanta culorilor. Ghirlandele contin flori de toate dimensiunile, frunze si ramuri aproape identice cu exemplarele lor naturale. Variatatea mare de modele, textura materialului destul de fina impun acestor accesorii o calitate de necontestat!

O schita de autor plus procesul tehnologic complex si unic cu cele mai importante operatiuni efectuate manual, da nastere la un sal Pavlovo Posad cu un design unic, ecologic si confortabil de purtat!

Munca pentru fiecare produs nou incepe cu o schita si o gama de culori. Schitele pentru fiecare model in parte sunt analizate si aprobate de Consiliul Artistic, care invita artisti de la intreprinderi de onoare, reprezentanti ai Ministerului Culturii si Artei, al Consiliului de experti din regiunea Moscova pe obiecte de arta si traditie.

Odata ce desenul/modelul este aprobat, sarcina principala a intregii echipe este de a realiza ideea originala a artistului! Fiecare desen este imprimat in mai multe culori - culoare. In functie de complexitatea figurii exista modalitati diferite de desen pe material. Imprimarea este realizata pe mesele imprimate cu carucioare pentru imprimare automate si mașini de imprimare multi-color. Cele mai importante operatiuni sunt efectuate manual!

Tehnologia de productie imbina respectul pentru traditie si arta cu cele mai recente realizari ale ideilor stiintifice si tehnice. Modelele pentru imprimare sunt preparate,  folosind o instalatie unica de gravare directa, care consta in aplicarea monitorizata de catre calculator a picaturilor de ceara topita pe suprafata acoperita cu o grila de emulsie fotografica.

Producatorul a introdus pentru prima data in lume metoda de prelucrare a tesuturilor cu plasma chimica inainte de imprimare in locul utilizarii clorului nociv pentru mediul inconjurator! A inceput sa o aplice cu multi ani inainte de alte companii, care abia acum incep sa realizeze beneficiile acestei metode.

Achiziționand un sal Pavlovo Posad, obtineti un produs original, ecologic 100%, confortabil de purtat si cu un design unic!

Manipularea, pastrarea si intretinerea corecta a acestui produs duce la mentinerea pentru mult timp a proprietatilor si aspectului unic atragator.. Fiind fabricat din textile delicate, urmariți cu atentie si respectati  instructiunile indicate pe eticheta produsului.

Va multumim pentru vizita in magazinul nostru online, pentru interesul dvs. vizavi de aceste produse deosebite, fabricate dupa o tehnologie unica si cu o istorie de peste doua secole!